Uutiset

Seuraava Voitto-Gaala 8.3.2018

31.3.2017

Voitto-gaala 2017 järjestetään
torstaina 8.3.2018 Suvilahdessa.

Tuomariston kommentit

1.2.2017

Voitto-kilpailun shortlista julkaistu

Voitto-mainoselokuvakilpailun shortlista on valittu ja esitetään yhteistyössä Finnkinon kanssa Tennispalatsissa 1.2.2017. Kilpailun neljään sarjaan ilmoitettiin mainoselokuvia ennätykselliset 277 kpl. Mainostoimistoista eniten töitä shortlistalle keräsivät Bob the Robot Oy (8), hasan&partners Oy (5) ja Folk Finland Oy ja dynamo&son Oy (kumpikin 4), sekä SEK (4) koska "100 Days of Polar Night Magic” on ehdolla kahdessa eri sarjassa. Tuotantoyhtiöistä eniten mainoselokuvia listalle saivat. Otto Tuotanto Oy (9), Lucy Loves Stories Oy (5) ja Bob the Robot Pictures Oy (5).

Mainostajista eniten mainoksia shortille saivat Elisa, Lidl Suomi Ky, Sanoma Media Finland ja Visit Finland Oy. Kukin näistä on listalla kolmella mainoselokuvalla ja se on ansiokasta työtä, johon myös tuomaristo kiinnitti huomiota. Tuomaristo huomioi myös vähittäistavarakaupan lisääntyneen panostuksen kotimaiseen mainoselokuvaan. Kotimaiset vähittäistavarakaupan toimijat ovat selvästi satsanneet viime vuosina laadukkaaseen kerronnalliseen mainoselokuvaan.

Tuomaristo valitsi elokuvat shortlistalle keskustelemalla. Tuomaristo totesikin, ”että kilpailuun lähetettyjen mainosten määrä ja tasokkuus yllätti. Myös internet-sarjaan ilmoitettujen mainoselokuvien suuri määrä ja laatu yllätti positiivisesti. Valintaprosessiin osallistuneen tuomariston yhteishenki oli hyvä ja shortilistalle päätyneet filmit herättivät kiinnostavaa keskustelua. Shortilistan laatiminen olikin tuomaristolle selkeää.”

Kilpailun tuomaristoon kuuluivat Risto Nikkilä pj., Partner & Producer, Otto Tuotanto; Lauri Laukkanen, Film & Advertising Director; Frej Karlson, Producer, Teko Film; Linda Jakobsson, Creative, 358; Anssi Järvinen, Partner & Creative Director, Superson; Toni Tiusanen, luova johtaja, Bob the Robot; Sanna Wester, toimitusjohtaja, Screenforce Finland; Mari Flink, asiakkuus- ja myyntijohtaja, HSL; Anu Koskinen, Marketing Manager, Tjäreborg ja Saija Moisio, markkinointijohtaja, Arla. Efektisarjan tuomaristossa ovat Jouko Manninen, Senior Digital Artist, Whitepoint; Sami Haartemo, VFX Artist & Editor, James Post sekä Henri Tani, Director & Motion Artist, Piñata.

Kilpailun yleisessä ja internet-sarjassa jaetaan Grand Prix ja kulta-, hopea- ja pronssi -palkinnot. Pääpalkinto Grand Prix:n saaja valitaan yleisestä sarjasta. Yhteiskunnallinen- ja efekti-sarjoissa jaetaan Voitto-palkinnot. Screenforce Finland jakaa vuoden tv-mainostajan ja vuoden tuotantoyhtiön palkinnot. Kilpailun tulokset julkistetaan Voitto-gaalassa Suvilahden Kattilahallissa torstaina 9.3.2017.

Yleisö voi äänestää suosikkimainostaan 1.2.-3.3.2017 välisenä aikana www.voittokilpailu.fi . Palkinnot julkistetaan Voitto-gaalassa 9.3.2017 Suvilahden Kattilahallissa. Illan juontajana on perusinsinööri ”Yrjö Uusivirta” ja esiintymässä ovat Elias Gould ja DJ Henri Pulkkinen. Gaalaan osallistuu vuosittain noin 500 mainosalan vaikuttajaa. 

 

Kilpailun shortlistan mainokset ovat katsottavissa sivustolla www.voittokilpailu.fi/shortlist

Shortlista julkaistaan 1.2. Tennispalatsissa

30.1.2017


Shortlista julkistetaan 1.2.2017  ja esitetään yhteistyössä Finnkinon kanssa Tennispalatsissa.

Tilaisuudella juhlistetaan viime vuoden parhaita töitä ja tarjotaan katsojille laaja kattaus töitä eri kategorioista. Maksuton tilaisuus on avoin kaikille ja suunnattu erityisesti mainosalalla työskenteleville. 

Tilaisuuden päätteeksi esitetään ennakkonäytöksenä Oscar-ehdokkas:  ”Lion”.  Finnkino tarjoaa osallistujille leffaeväät.
Ilmoittaudu mukaan: www.finnkino.fi/voitto

Uusi yhteistyökumppani Screenforce Finland

24.1.2017

 
Voitto-kilpailun uutena yhteistyökumppanina kaupallisten televisioiden Screenforce Finland. 

Kilpailuun ilmoitettiin 277 spottia, nyt julkistetulla tuomaristolla edessä huima urakka.

Voitto on Suomen audiovisuaalisen alan tuottajat – SATU ry järjestämä televisiomainontaan erikoistunut kilpailu. Kilpailun tavaramerkin omistavat SATU ry, Mainostajien Liitto ja MARK Suomen Markkinointiliitto r.y. ja sitä on järjestetty vuodesta 1995 lähtien.

Screenforce Finland on kilpailun ja sen yhteydessä järjestettävän gaalan uusi yhteistyökumppani. Suomen kaupallisten televisioiden toimielimen perustajina ovat MTV, Nelonen Media, Discovery Networks Finland ja Fox Networks Group ja sen tavoitteena on edistää television käyttöä mainosmediana ja vaikuttaa alan kehitykseen Suomessa.

Kilpailuun ilmoittautuminen päättyi 10.1.2017 ja sen neljään sarjaan yleiseen, yhteiskunnallinen- ja kulttuuri, internet- ja efekti, ilmoitettiin yhteensä 277 mainoselokuvaa. Kilpailun tuomaristoon kuuluvat Risto Nikkilä, Partner & Producer, Otto Tuotanto; Lauri Laukkanen, Film & Advertising Director; Frej Karlson, Producer, Teko Film; Linda Jakobsson, Creative, 358; Anssi Järvinen, Partner & Creative Director, Superson; Toni Tiusanen, luova johtaja, Bob the Robot; Sanna Wester, toimitusjohtaja, Screenforce Finland; Mari Flink, asiakkuus- ja myyntijohtaja, HSL; Anu Koskinen, Marketing Manager, Tjäreborg ja Saija Moisio, markkinointijohtaja, Arla. 

Efektisarjan tuomaristossa ovat Jouko Manninen, Senior Digital Artist, Whitepoint; Sami Haartemo, VFX Artist & Editor, James Post sekä Henri Tani, Director & Motion Artist, Piñata.

Tuomariston jatkoon valitsemat mainoselokuvat eli shortlista julkistetaan 1.2.2017  ja esitetään yhteistyössä Finnkinon kanssa Tennispalatsissa. Tilaisuuden päätteeksi esitetään 4 Golden Globe -palkinnon ehdokaselokuva ”Lion”.   

Suuri yleisö eli television katsojat voivat äänestää suosikkimainostaan 1.2.-3.3.2017 välisenä aikana www.voittokilpailu.fi sivustolla. Palkinnot jaetaan Voitto-gaalassa 9.3.2017 Suvilahden Kattilahallissa. Gaalaa luotsaa tänä vuonna perusinsinööri ”Yrjö Uusivirta” ja esiintyvät Elias Gold ja DJ Henri Pulkkinen. Gaalaan osallistuu vuosittain noin 500 mainosalan vaikuttajaa. 

  

Lisätietoja: 

Stiina Laakso 
Suomen audiovisuaalisen alan tuottajat - SATU ry
+358405441690

 

Kilpailu on käynnissä!

7.12.2016

Voitto-kilpailuun ilmoittautuminen on alkanut! 
Katso tarkemmat ohjeet ja säännöt sivustolta.


Ilmoittautuminen päättyy 10.1.2017. 
Tulokset julkistetaan Voitto-gaalassa 9.3.2017.

Seuraava Voitto-Gaala 9.3.2017

13.9.2016

Seuraava Voitto-gaala järjestetään

torstaina 9.3.2017 Suvilahdessa.

Yleisöäänestys­palkinnot 

30.3.2016

Kaikkien Voitto - Suomalainen mainoselokuvakilpailu yleisöäänestykseen osallistuneiden kesken arvottiin:

  • 6 kpl Nespresso Lattissima Touch -kahvikonetta. (Yhden palkinnon arvo on 329 €.)

  • 10 kpl MTV Katsomo pakettiaa. 6 kk,  (Yhden palkinnon arvo on 6 x 24,95 €/kk = 149,70 €) 

  • 10 kpl Ruutu+-paketteja sisältäen viihde- ja urheilusisällön katseluoikeuden 6 kuukaudeksi. (Yhden palkinnon arvo on 179,70 €)

Kaikille voittajille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Voitto-gaala sketsit

22.3.2016

Voitto-gaalan insertit löytyvät nyt Youtubesta! 
Näe Siskonpeti porukan sketsit uudestaan:  https://goo.gl/i2rhOl

Kuvat gaalasta

14.3.2016

Katso tuoreet kuvat Voitto-gaalasta > Linkki

Kuvaaja  Jarmo Katila

Löytötavara kyselyt

13.3.2016

Voitto-gaalan löytötavaroita voi tiedustella
SATUn toimistolta 14.3. alkavalla viikolla
> voitto@satu.fi tai 010 219 6880.

Illalliskortit

23.2.2016

Voitto-gaala 10.3. Suvilahden Kattilahallissa

Gaala on tällä hetkellä loppuunmyyty. Illalliskortit postitetaan viikolla yhdeksän
ja sen mukana tuleva henkilökohtainen avainkortti toimii sisäänpääsynä gaalaan.
Ovimiehet informoivat pöytänumeroista ja lisätietoa saat järjestäjiltä sisääntuloaulassa.

Paikkatilanne elää viime hetkeen asti ja voit ilmoittaa itsesi tai yrityksesi jonotuslistalle lähettämällä viestin > voitto@satu.fi 

Voitto-gaala 10.3.2016

16.2.2016

Suvilahden Kattilahalli, Sörnäinen rantatie 22

Tule seuraamaan suomalaisen mainonnan huippuhetkiä
*Alustava Ohjelma:

18:00 Cocktails
19:00 Illallinen alkaa
19:15 Palkintojenjako
21:00 Illallinen jatkuu
Musiikki: Heini Ikonen & Hyväntuoksuiset

Varaa lippusi täältä

*pidätämme oikeuden muutoksiin

Jani Paisti filmit löytyvät nyt Youtubesta

24.3.2015

Voitto-gaalan Jani Paisti insertit löytyvät nyt youtubesta! 
Koe Paistin mainoselokuva kohellukset uudestaan:  http://t.co/Yu9WmZk6EV

Seuraava gaala

18.3.2015

 

Seuraava Voitto-gaala järjestetään

torstaina 10.3.2016 Suvilahdessa.

Kilpailun Shortlista nähtävissä Maximissa

11.2.2015

Kaikille avoin mainoselokuvailta järjestetään Maxim 1:ssä maanantaina 2.3.2015. Tule yksin tai yhdessä kollegasi kanssa keskustelemaan mainoselokuvasta ja katsomaan Voitto-shortlista valkokankaalta.

Ohjelma

16.00 Tavataan aulassa – pientä purtavaa ja juotavaa

16.30 Avauspuheenvuoro
”Mainoselokuvatuotannon oikea paikka tulevaisuudessa” 
Anton Molander, toimitusjohtaja Cocoa Mediaproductions 

Voitto-shortlista screenaus

18.15 Loppukeskustelu

"Loistava Get-together suomalaisesta mainoselokuvasta”

Ilmoittautumiset 23.2. mennessä:
finnkinomedia.fi/voittoshortlist

Katso Voitto-gaalan teaseri

10.2.2015

Voitto-mainoselokuvakilpailuss­a palkitaan 5.3.2015 Suvilahden Kattilahallissa parhaita kotimaisia mainoselokuvia ja niiden tekijöitä. Kilpailu järjestetään 20. kerran vuonna 2014.

Katso teaseri täältä: youtu.be/5vaGZduVDIg
Varaa lippusi:  voittokilpailu.fi/voitto_gaala

Teosto ry:n tiedote mainoselokuvien tekijöille

2.12.2014

Tiesithän - spottien musiikkitiedot ilmoitetaan Spotgatessa

Tv-mainoksissa ja ohjelmayhteistyötunnisteissa käytetyn musiikin tiedot ilmoitetaan kotimaisten kaupallisten tv-kanavien ylläpitämässä Spotgate-järjestelmässä.

Tiedot siirtyvät Spotgatesta Teoston tietojärjestelmiin, mikä nopeuttaa ja helpottaa tuotantoyhtiöiden musiikinkäyttöön liittyvää raportointityötä. 

Musiikkitietojen ilmoittaminen on musiikin tekijöille äärimmäisen tärkeää: tietojen perusteella Teosto tilittää korvaukset niille asiakkaanaan oleville musiikintekijöille, joiden musiikkia on käytetty mainosspoteissa tai ohjelmayhteistyötunnuksissa.

 

VOiTTO AIKATAULU

8.10.2014

Voitto – Suomalainen mainoselokuvakilpailu 2014

Ilmoittautuminen 2014 kilpailuun alkaa 1.12.2014.
Päivitetty kilpailusivusto julkaistaan 28.11. mennessä.

Deadline ilmoittautumiselle on 9.1.2015.
Tulokset julkistetaan 5.3.2015 Voitto-gaalassa.

Lisätietoja: voitto@satu.fi tai 010-219 6880

 

VOITTO-GAALA 5.3.2015

21.8.2014

Seuraava Voitto-gaala järjestetään torstaina 5.3.2015 Suvilahden Kattilahallissa.

LÖYTÖTAVAROITA

12.3.2014

Eton -merkkinen kukallinen silkkihuivi ja hopeanvärinen sormus. 

Voi noutaa > SATU ry Fabianinkatu 4 B:stä.

YLEISÖÄÄNESTYKSEN PALKINNOT ARVOTTU

12.3.2014

Yeisöäänestykseen osallistuneiden kesken on arvottu neljä Kylpylän lahjakorttia ja yhteensä 20 kpl MTV Total Sport ja Ruutu + -pakettia. 

Arvonnassa voittaneille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.


Onnea kaikille voittajille!

KATSO GAALAKUVAT

11.3.2014

Kuvakollaasi Voitto-gaalasta julkaistu > VOITTO-GAALA

YLEISÖÄÄNESTYS PÄÄTTYY 28.2. KLO 16

27.2.2014

Vielä ehdit äänestämään viime vuoden parasta mainoselokuvaa!

Äänestys päättyy huomenna perjantaina 28.2. klo 16.

Voittaja julkistetaan 6.3.2014.

ILLALLISKORTTIEN POSTITUS

25.2.2014

Voitto-illalliskortit postitetaan 26.2. ja uusia varauksia voi tehdä  perjantaihin asti.

Voitto-gaalassa ovet avataa 6.3. klo 18.00 ja palkintojenjako alkaa klo 19.00.

Pukukoodi on "Tumma Puku".

VOITTO-GAALA 6.3.2014

3.2.2014

Gaalalippujen varaus Voitto-gaalaan nyt käynnissä 

Shortlist julki 29.1.2014

23.1.2014

Voitto-kilpailun Shortlist eli tuomariston jatkoon valitsemat mainoselokuvat julkistetaan 29.1.2014.

Samalla alkaa gaalalippujen varaus Voitto-gaalaan, joka järjestetään 6.3.2014 Suvilahden Kattilahallissa, Sörnäisten rantatie 22.

ILMOITTAUTUMINEN ALKAA 9.12.2013

15.11.2013

Vuoden 2013 mainoselokuvia voi ilmoittaa kilpailuun 9. joulukuuta alkaen.
Deadline on 10. tammikuuta 2014. Tulokset julkistetaan Voitto-gaalassa 6. maaliskuuta.

Tarkemmat ohjeet kilpailuun ilmoittatumisen yhteydessä.

Lisätietoja: SATU ry p. 010 219 6880 tai voitto@satu.fi

VOITTO-GAALA 2014

26.3.2013

Seuraava Voitto-gaala järjestetään torstaina 6.3.2014. 

Kilpailu tämän vuoden parhaista mainoselokuvista käynnistyy joulukuussa 2013.
Lisätietoja SATU ry.

Yleisöäänestyksen palkinnot arvottu

20.3.2013

Voitto yleisöäänestyksen arvonta on suoritettu mainoselokuvia äänestäneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken. Arvonnassa voittaneille on ilmoitettu henkilökohtaisesti.

Kiitos kaikille äänestäneille! 

Arvonnassa voittaneet:


Angry Birds -pehmot

Max Bengtsson, Eija Linnermo-Anttila

Nintendo Wii Supermario Bros -peli

Ella Hörkkö, Ilpo Kortemaa

Nintendo Wii Premium -pelikonsoli

Elina Laakkonen

Paulig Cupsolo -kahvikoneet

Ronie Oljemark, Miia Sillanpää, Lisbeth Nummila, Mervi Köyhäjoki, Juho Torkkel, Mikael Salakka, Nora Hopea, Anneli Valtonen, Kaisa Hämäläinen

GAALAKUVAT KATSOTTAVISSA 11.3. >

8.3.2013

Yleisöäänestyksessä yksi ääni kustakin IP-osoitteesta

30.1.2013

Voitto yleisöäänestyksessä voi äänestää vain kertaalleen yhdestä IP-osoitteesta. Tällä pyritään estämään mahdollinen äänestyksen manipulointi ja yleisöäänestyksen voittaa oikeasti eniten ääniä saanut mainoselokuva. Huono puoli on se, että esimerkiksi yleisiltä koneilta (koulut, kirjastot, yrityskoneet jne.) ei voi äänestää kuin yksi henkilö.

KILPAILUILMOITTAUTUMISEN VAHVISTUSVIESTIONGELMA

11.1.2013

Kilpailuun ilmoittautumisen yhteydessä saapuva vahvistusviesti ei tällä hetkellä tule perille.

Vahvistusviestit jäävät sähköpostiohjelman roskapostisuodattimiin, joten tarkistathan roskapostisi sisällön.

Tästä syystä toimitamme vahvistusviestit manuaalisesti viiveellä työpäivän päätteeksi. Vahvistusviestin mukana on tarvittavat tunnukset sekä ohjeet ilmoittautumisen muokkaamiseen sekä filmien lähettämiseen.

Palvelin suljetaan vasta, kun kaikki kilpailun deadlineen mennessä ilmoitetut filmit on saatu ladattua palvelimelle.
Kilpailun ilmoittautumislomake tallentuu järjestelmään normaalisti.

Pahoittelemme ja kiitämme kärsivällisyydestä

Voitto-tuomaristo 2012

5.12.2012

Tuomariston puheenjohtajana toimii vastaava tuottaja Hanna Mutanen, Grillifilms Oy:stä.

Tuomariston muut jäsenet TUOMARISTO2012

Kilpailuilmoittautuminen alkanut

5.12.2012

Voitto-kilpailuun voi ilmoittaa mainoselokuvia 14.1.2013 asti. Kilpailukelpoisia ovat suomessa suunnitellut tai tuotetut ja vuoden 2012 aikana ensiesityksensä saaneet mainoselokuvat. Katso tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen KILPAILU

Kilpailun tulokset julkistetaan Voitto-gaalassa 7. maaliskuuta 2013.

Lisätietoja: SATU ry p. 010 - 219 6880 tai voitto@satu.fi

VOiTTO 2012

20.8.2012

Voitto-mainoselokuvakilpailu 2012

Kilpailuaika on edellinen kalenterivuosi (2012).

Kilpailukutsu lähetetään joulukuussa 2012, deadline on tammikuussa 2013.

Tulokset julkistetaan 7.3.2013 Suvilahden Kattilahallissa.

Yleisöäänestyspalkintona olleet Wii-pelit arvottu

29.3.2012

Parhaat mainoselokuvat TV:ssä alkaen 18.2.

16.2.2012

Parhaat mainoselokuvat 2011 -kooste ensiesitys 18.2. klo 13:55 MTV3:lla.

Uusinnat 19.2. MTV3:lla ja Nelosella, 23.2. Subilla, 26.2. Subilla ja Livillä sekä 3.3. Nelosella ja Jimillä.

Voitto-gaalaan 15.3.2012 illalliskortit nyt myynnissä

2.2.2012

Suosittelemme gaalavarausten tekemistä ajoissa tilaisuuden ollessa viime vuosina loppuunmyyty.

Shorlista on nyt julkistettu!

2.2.2012

Kilpailun 181 ilmoitetusta mainoselokuvasta jatkoon valittiin 20%.
Yleisessä sarjassa palkinnoista kisaa yhteensä 24 elokuvaa.
Yhteiskunnallinen- ja kulttuuri sekä internet-sarjassa neljä ja efektisarjassa kolme mainoselokuvaa.

Kilpailun tuomaristo julkaistu

24.1.2012

Katso tuomariston jäsenet kohdasta >  "tuomaristo"

Kilpailuun ilmoitettiin 181 mainoselokuvaa!

23.1.2012

Shortlista julkaistaan 1.2.2012, pysy kuulolla!

Ilmoittautuminen on päättynyt.

20.1.2012

Ilmoittautuminen on päättynyt, kiitos kaikille ilmoittaneille!

Ilmoittautuminen käynnissä!

13.12.2011

Ilmoittautuminen vuoden 2012 Voitto-mainoselokuvakilpailuun käynnistyy 13.12.2011.

Voitto-kilpailun verkkosivut uudistuneet

8.12.2011

Voitto-kilpailun verkkosivusto uudistui vuodelle 2012!

Uusia kilpailusarjoja

8.12.2011

Kilpailusarjoja ovat yleinen sarja, yhteiskunnallinen- ja kulttuurisarja, internet-sarja sekä uutena efektisarja.
Katso tarkemmat kuvaukset kohdasta ”säännöt