Voitto-kilpailu & -gaala 2018 uudistuu

29.11.2018

Suomalainen mainoselokuvakilpailu Voitto tulee taas. Kilpailun järjestämisestä vastaa uusi av-alan tuottajayhdistys Audiovisual Producers Finland – APFI ry. Kilpailun voittajat palkitaan Voitto-gaalassa 7.3.2019 Suvilahden Kattilahallissa, Helsingissä.

”Voitto-kilpailu on ainoa laatuaan Suomessa, ja se järjestetään nyt jo 24. kerran. Voitto-kilpailu edistää suomalaisen mainoselokuvan tasoa ja arvostusta. Hienoa olla mukana alalle tärkeässä tapahtumassa!”, kertoo APFI:n toiminnanjohtaja Teemu Kalliala.

Kilpailun kategoriat ovat:

  1. Yleinen
  2. Yhteiskunnallinen- ja kulttuuri
  3. Monikanavainen
  4. Online-video
  5. Efekti- ja animointi
  6. Parhaat sekunnit

Tarkemmat kategorioiden kuvaukset ja ilmoittautumisohjeet löytyvät Voitto-kilpailun verkkosivuilta. Kilpailutöitä voi ilmoittaa mukaan kilpailuun aikavälillä 10.12.2018 – 11.1.2019.

Yhteistyökumppaneita tapahtumassa ovat Screenforce Finland, Mainostajien Liitto ry sekä MARK Suomen Markkinointiliitto ry.

”Screenforce Finland jatkaa Voitto -gaalan pääkumppanina, ja kumppanina pyrimme kehittämään gaalaa kuvastamaan tämän päivän mainosmuotoja. Liikkuvan kuvan voima on selvä ja mainostajat tulevat kasvattamaan vielä entisestään sen käyttöä viestinnässä. On hienoa, jos voimme Voitto -kilpailun kautta tarjota ripauksen inspiraatiota parhaiden televisiomainosten muodossa. Ensi vuonna kehitämme myös Voitossa palkittua ”KPS” -palkintoa, siitä tiedotamme myöhemmin”, kertoo Screenforce Finlandin tuore johtaja, Anna Lujanen.

* Kilpailutöitä voi ilmoittaa mukaan aikavälillä 10.12.2018 – 11.1.2019
* Voitto-gaalaan ilmoittautuminen alkaa 21.1.2019
* Shortlist julkaistaan 7.2.2019
* Voittajat palkitaan Voitto-gaalassa 7.3.2019 Suvilahden Kattilahallissa

Lisätiedot:
Teemu Kalliala, teemu.kalliala@apfi.fi
Anna Lujanen, anna.lujanen@screenforce.fi

 

AUDIOVISUAL PRODUCERS FINLAND – APFI RY
Audiovisual Producers Finland – APFI on kotimaisten av-sisällöntuottajien edunvalvonta- ja tekijänoikeusjärjestö. APFI syntyi keväällä 2018, kun av-alan tuottajien yhdistykset SATU ry, Tuotos, ry, Elokuvatuottajat ry ja Audiovisual Finland ry yhdistivät toimintonsa saman katon alle. APFI:n tehtävinä ovat suomalaisen audiovisuaalisen sisältötuotantoalan tuottajien edunvalvonta, kansainvälistymisen edistäminen, tekijänoikeuksien kollektiivinen hallinnointi sekä alan tapahtumien ja kilpailujen järjestäminen.

SCREENFORCE FINLAND
Screenforce Finland on Suomen kaupallisten televisioiden yhteinen toimielin. Jäseninä ovat MTV, Sanoma, Discovery Networks Finland ja Fox Networks Group. Screenforcen tehtävänä on edistää kaupallista TV toimintaa Suomessa. Screenforce tuo kansainvälisen verkostonsa kautta parhaat palat televisioon liittyen myös maailmalta Suomen markkinan käyttöön.